ski-foto-snowkick-site

Wij organiseren je ultieme wintersport op maat! Dit doen we door een complete wintersportbeleving te bieden! We doen dit waar en wanneer jij maar wil! We reizen de sneeuw achterna met onze groepen en zorgen voor een ultieme wintersportbeleving voor iedereen! We organiseren alles op maat voor jou en je wintersportgroep! Van vervoer (bus, auto, vliegtuig) tot aan bijzondere wintersportuitjes (bijvoorbeeld in een iglo slapen, sportwedstrijden bezoeken, clinics) en trainingen. Speciale wensen? Wij helpen je hierbij! Niks is ons te gek! 

Wij regelen je complete wintersportreis van A tot Z!

Wij regelen je vervoer! We boeken je vlucht, huurauto of busrit en vervoeren je bagage zodat alles op tijd op plaats van bestemming is. Zelf met de auto, maar krijg je je bagage niet mee? Wij regelen het! Ook de huur van skikoffers is hierin een mogelijkheid! Alles in te vullen naar wens en is mogelijk! Zodat jij uitgerust aankomt op bestemming en ultiem kan genieten van je wintersportvakantie.

Wij behandelen jou en je identiteit discreet en met zorg! We werken met bekenden en minder bekenden. Maar zullen altijd discreet handelen, en behandelen iedereen gelijk! Daarbij is eventuele beveiliging mogelijk. Andere wensen of eisen? Meld ze bij ons en wij zorgen ervoor dat ze worden ingewilligd. Maar het belangrijkste van de vakantie, wij zorgen voor een onvergetelijke wintersport voor iedereen! 

Wij zorgen voor je materiaal op locatie! Je kan bij ons materiaal huren of eventueel kopen! Wij nemen het mee uit eigen voorraad, of zorgen dat we samen met jou op plaats van bestemming alles regelen lokaal. Daarnaast kun je bij ons trainingen of lessen boeken. Als je eigen materiaal hebt zorgen wij voor de conditie hiervan! Wij onderhouden je materiaal tijdens de week op locatie zodat je materiaal in top conditie blijft.